Ecoflow

Ecoflow

Vi kan like det eller ei, men for oss båtfolk har tilgangen på strøm stadig blitt viktigere – akkurat som på land.
Vi har startbatterier, forbruksbatterier, invertere, landstrøm, brenselceller, solceller, generatorer og en og annen vindmølle for jordomseileren. I tillegg har vi kanskje med oss en powerbank eller tre for å lade mobiler, nettbrett eller PC.

Nå har vi også fått et relativt nytt apparat å forholde oss til, bærbare strømforsyninger.

Men hva er egentlig en bærbar strømforsyning?

Litt forenklet kan vi si at en bærbar strømforsyning er et bærbart oppladbart batteri, og et særdeles anvendelig sådant:

  • Det fungerer som en meget kraftig "alt-i-ett" powerbank med flere strøm uttak (230V, 12V DC, USB mm) og har nok strøm til drive de fleste apparatene folk flest har i båten, bobilen på hytta eller hjemme – i lengre eller kortere tid
  • De kan levere nødstrøm hjemme (eller andre steder), og våre EcoFlow-modeller kan automatisk sørge for fortsatt strøm til husets eller båtens viktigste apperater ved strømbrudd – om det er kjøleren, fryser eller router er opp til deg å bestemme.
  • Innebygd inverter som leverer ren sinusstrøm, for sikker bruk av PC og andre ømfintelige apparater
  • Lader, laderegulator og batteri for solcellepanel, kjekt i båten, bobilen, på camping eller hytte uten strøm.
  • Ladedelen kan også tilkobles aggregat, enten bensindrevet eller kombi bensin og gass - og selvfølgelig 230V eller vanlig 12V strømuttak i bil eller båt
  • Trenger du mer strøm kan kapasiteten økes med ekstra batteri
  • Og sist men ikke minst, våre EcoFlow strømforsyninger er en del av EcoFlows stadig voksende plug & play-univers, der du sømløst kan tilpasse systemet til ditt strømbehov og din hverdag eller fritid med f.eks. solcellepanel, smartgenerator, kjøleboks, aircondition - eller en robotgressklipper

Hvem trenger en bærbar strømforsyning?

  • Her vil vi snu på spørsmålet, og spørre hvem trenger det ikke?
  • Båteieren kan lage et tilpasset system som inneholder (ekstra)batteri, lader, inverter, solceller og evt aggregat
  • I en daycruicer har du mer enn nok strøm til en kjøleboks, lading av mobiler, nettbrett og evt. et lydanlegg.
  • Perfekt i bobilen, på camping eller utendørs
  • Sikrer husfreden, her kan alle lade - samtidig
  • Hjemmekontor akkurat de du ønsker det, på terrassen, hytta, i båten, på stranden eller i skogen?
  • Lag mat hvor du vil, med tilgang til både oppvarming, kjøling og andre kjøkkenapparater
  • Håndverkere og hobbysnekker har strøm til å lade batteriverktøy, eller 230V til kraftigere utstyr, uavhengig av hvor jobben skal gjøres
  • Hytte uten innlagt strøm, små eller store anlegg
  • Nødstrøm hjemme, fra batteriet og evt. også solceller/aggregat

Sikkerhet

En bærbar strømforsyning gir deg større trygghet og sikkerhet. Et ekstra batteri gir deg uansett lenger brukstid på apparatene dine. Med EcoFlows strømforsyning har du også mulighet for automatisk nødstrømsaggregat hvis strømmen går, og med et solcellepanel eller flere (tilleggsutstyr) kan du også produsere din egen elektrisitet selv om strømmen er borte over lengre tid.

Komfort

En bærbar strømforsyning kan bidra til å øke komforten når du er "off the grid". Om det er kald drikke på camping eller tur med småbåten uten kjøleskap, steking av vafler eller annen mat, lading av elsykler, eller tom. drift av EcoFlows bærbare aircondition

Praktisk

Enten du trenger å bruke slagdrillen i enden av hagen der der er litt for langt for skjøteledningen, eller på hytta der det ikke er strøm, du er avhengig av hjemmekontoret men samtidig ønsker å være på tur, eller alle i familien eller vennegjengen "må" lade samtidig – en bærbar strømforsyning løser de fleste utfordringer som ha med strøm å gjøre.

Miljø

Nå skal ikke vi påstå at bruk av strøm eller kjøp av flere apparater er miljøvennlig, men EcoFlows solcellepaneler vil bidra til at strømmen blir så ren den kan bli. Og med solcellepaneler opp til 400W får du faktisk produsert en del strøm, pass bare på at du kjøper et solcellepanel som er tilpasset strømforsyningen. Dette er kvalitetsprodukter som er bygd for å vare lenge. Med sine LiFePO4 litiumbatterier (det samme som Seatronic anbefaler som forbruksbatterier i båter og bobiler) kan du bruke strømforsyningen daglig i 10 år, og fortsatt ha igjen 80% av batterikapasiteteten.

Utbyggbart-mange muligheter

En bærbare strømforsyningen fungerer helt fint alene, både til lading av alt fra mobiltelefoner til droner, drift av kjøleskap/boks, verktøy mm, eller som nødstrøm. Kan lades i vanlig stikkontakt eller 12 V sigarettenner i bil eller båt. Men en EcoFlow bærbar strømforsyning kan også være hjørnesteinen i et større og utbyggbart system, med lading fra solcellepaneler (EcoFlow eller eksisterende anlegg), generator, aircondition/varme, kjøleboks, hyttestrøm eller ekstrastrøm hjemme. EcoFlow kommer stadig med nye spennende produkter, men du kan selvfølgelig kombinere med det du allerede har.

Ecoflow

EcoFlow ble startet så sent som i 2017 av en gruppe erfarne batteri-ingeniører, men har allerede over 2 millioner brukere i mer enn 100 land, EcoFlow har blitt en bransjeleder innenfor portable strømløsninger, solcelle-teknologi og de første økosystemene for smarthjem.

ecoflow

Produkter

Bærbare strømforsyninger
EcoFlow Delta 2 1024 Wh

Delta 2 er en meget kraftig bærbar strømforsyning, med et LiFePO4 litium batteri på 1024 Wh, og en inverter på hele 1800 W (2700W peak). Perfekt for turer for familien eller en liten vennegjeng, og helst der du kan kjøre helt frem. Her har du nok strøm til matlaging og kjøling, lading av elsykler, eller drifte et hjemmekontor på tur. Med 15 strømuttak kan hele gjengen lade samtidig hvis det skulle være behov for det, og i tillegg drive andre enheter. Den er også det naturlige valget for nødstrøm hjemme, eller som første byggesten i et strømanlegg på hytta.

 

River 2 256 Wh

Perfekt for den kreative som stadig trenger å lade kamera og videoutstyr, droner eller PC, eller de som kanskje må bære den et stykke og ønsker den letteste varianten, ca 3,5 kg. Lades opp på 1 time på 230V. Velegnet for 1-2 personer på helgetur, eller familien på dagstur med kjøleboks og/eller lydanlegg.

River 2 Max 512 Wh

Med dobbel så stor strømkapasitet kan du holde det gående dobbelt så lenge med River 2 Max. Den lades allikevel opp like raskt, på en time. Har flere strømuttak, og er velegnet for en liten familie eller vennegjeng når det gjelder lading utstyr som telefoner, nettbrett ol, og kan i tillegg holde en kjøleboks eller kjøleskap gående noen timer.

River 2 Pro 768 Wh

Perfekt for helgeturer for familien eller en liten vennegjeng, den gjør alt sine to mindre brødre klarer, men med like mye strøm som de to til sammen har du i tillegg har du nok strøm til litt matlaging, kaffemaskinen, smoothieblenderen eller tom. en microbølgeovn for de som ønsker det. Lades opp på imponerende 70 min. Med sine 10 strømuttak kan hele familien lade samtidig hvis det skulle være behov for det, samtidig som den driver andre enheter.

Vantette bagger

Med en spesialtilpassede bag blir din Delta 2 eller River 2 strømforsyning vanntett. River2 modellen kan også bæres som ryggsekk.

Solcellepanel

Både Delta 2 og alle River 2 modellene kan også lades opp med solcellepanel, noe som kan øke varigheten på turer uten strømnett, eller "off the grid" som det heter på ny-norsk.

solceller

EcoFlow sammenleggbare solcellepaneler

EcoFlow Portable Solar Panel er en serie sammenleggbare solcellepanel som sørger for miljøvennlig strømforsyning til dine elektriske apparater både hjemme og på tur - eller "off grid" som det heter på ny-norsk. EcoFlows solcellepaneler er spesialutviklet for bruk sammen med EcoFlow strømforsyninger, men fungerer også utmerket i andre installasjoner.
Monokrystallinske silisiumceller gir høy effektivitetsgrad. Kan seriekobles og parallellkobles.

 

Eco Flow 100 W fleksibelt solcellepanel

Et meget fleksibelt panel som kan monteres på båtdekk/overbygg, eller på taket på en bobil. Monokrystallinske silisiumceller med høy effektivitetsgrad. Kan seriekobles og paralellkobles.

 

Flere produkter fra EcoFlow

EcoFlow lanserer stadig nye produkter, og vi vil ta inn de som er mest aktuelle for våre kunder. Meld deg på nyhetsbrev, eller følg oss på Facebook, så vil du se når det kommer noe nytt.

EcoFlow Wave 2 kompakt bærbar aircondition

EcoFlow Wave 2 er en kraftig og kompakt bærbar aircondition, som også fungerer som varmeapparat. Kan benyttes off the grid med Add-on batteri, bærbar strømforsyning eller solcellepanel, eller via 230V. Perfekt for båt, bobil, hytte og camping - eller hjemme på soverommet.

Med det ekstra "Add-on" eller tilleggsbatteriet som monteres direkte under Wave 2 Air Condition får du opp til 8 timers drift uansett hvor du er. Har også USB A og C uttak for lading av mobiltelefon el.

 

EcoFlow Glacier kjøle og fryseboks med isbitmaskin

Er du klar for havnas, skogens eller campingplassens råeste kjøleboks?
EcoFlow Glacier er verdens første 3-i-1 portable kjøleboks, fryser og isbitmaskin. Bruk den som fryser, kjøler eller "del" den i to så har du begge deler, kan stilles inn fra +10°C til -25°C. Isbitmaskinen lager 18 isbiter på 12 minutter. Glacier driftes på 230V, 12V/24V DC via de medfølgende kablene,

Kjøper du med det ekstra batteriet kan den brukes i opp til 40 t, hvor som helst. Har du i tillegg solcellepanel kan du bli off-the-grid så lenge du ønsker.
Har du en EcoFlow bærbar strømforsyning kan den selvfølgelig brukses både til å drifte Glacier, og lade batteriet.

Med håndtak og hjulsettet gjør man om kjøleboksen til en "trillekoffert", perfekt hvis man må gå et lite stykke fra bilen eller båten til dit man vil bruke Glacier. Enkel montering og demontering.

Ecoflow Glacier

Kabler

Det følger nødvendige kabler med de fleste EcoFlow-produkter, men vi har et lite utvalg hvis du f.eks. vil ha en ekstra kabel liggende i bilen, eller du skal bruke solcellepaneler fra andre produsenter.